Egyedi rendelés

Logózás

A termékek jelentős része logózható, ez a leírásban feltüntetésre kerül. Logózás történhet matt színekkel (tamponnyomás), meghatározott színű fényes fóliával (fólianyomás) vagy szalaggal akár. Inspirációként érdemes a "Portfólió" menüpont képeit megnézni. Mindenképpen szükséges vektoros formátumban a logó (.ai, .pdf, .cdr, .eps kiterjesztésű fájl). Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy első alkalommal meg tudjuk beszélni a részleteket.

Egyedi csomagolás gyártása

Darabszámtól függően lehetőség van egyedi stancolt vagy kasírozott papírdoboz és műbőrrel bevont kiváló minőségű ékszerdoboz gyártására is. Kérjük vegye figyelembe, hogy ez a legtöbb esetben többszáz darab rendelésekor kifizetődő. Örömmel várjuk megkeresését.

Display gyártás

Készleten lévő ékszerbolti displayeken kívül egyedi gyártással is állunk rendelkezésre. Széles színválaszték teszi lehetővé, hogy különleges üzletbelsővel lepjük meg vásárlóit. Méretre készülő kínálók, tálcák, ötletes megoldások, hogy minden helyet tökéletesen ki lehessen használni. Személyes megbeszélés és felmérés egyeztetett időpontban lehetséges.

Portfólió

1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 6-8. I. em.122.

Forduljon hozzánk bizalommal

    Név*

    Email cím*

    Telefonszám